Slider

Engströmin Urakointi

Engströmin Urakointi on luotettava kumppanisi merikuljetuksissa, koneurakoinnissa, puunkaadoissa ja rakennuspalveluissa alueella Hanko-Bromarv. Olemme erikoistuneet toimimaan saaristossa mutta olemme tietysti avuksi myös mantereella. Paikallistietämyksemme ja laajan konekantamme ansiosta hoidamme työmme sekä tehokkaasti että ajoissa. Panostamme laatuun ja pitkäjänteisiin ratkaisuihin.

Merikuljetus

Aluksella m/s Kadermo, jonka kantavuus on noin 30 tn, kuljetamme helposti rakennusmateriaaleja, koneita, vaihtolavoja sekä kaikenlaiset maa-ainekset saareen ja myös ylös rakennuspaikalle. Purkumateriaalit, jätteet, puut ja risut tulevat yhtä helposti maihin. Asennamme ponttoonilaiturit ja poijut sekä huollamme laitureita.

Slider
Slider

Koneurakointi

Suoritamme kaikenlaiset maanrakennustyöt ja kauttamme saatte soraa, mursketta, hiekkaa sekä multaa suursäkeissä tai irto-tavarana. Hoidamme kaikenlaiset kuljetukset metsätraktorilla, dumperilla tai mönkijällä, myös lokakaivojen tyhjennykset saaristossa. Meiltä myös vaihtolavojen vuokraus.

Olemme Paalupisteen kierrepaalujen jälleenmyyjä ja hoidamme asennukset. Lue lisää: paalupiste.com

Laiturit & Poijut

Rakennamme uutta ja huollamme vanhaa, oli sitten kyse kiinteästä tai kelluvasta laiturista. Asennamme ponttoonilaiturit ja poijut ja hoidamme myös kettinkien tarkistukset ja vaihdot sukeltajalla. Varastossamme löytyy aina kettinkiä, sakkeleita sekä poijuja, ja kauttamme saatte myös ponttoonilaiturien tarjoukset.

Suoritamme myös muut rakennuspalvelut.

Slider
Slider

Puunkaato

Hoidamme pihapuiden kaadot ja tonttihakkuut siististi ja turvallisesti 15 vuoden kokemuksella sekä mantereella että saaristossa. Keräämme puut ja risut ja välitämme ne eteenpäin, tai teemme niistä polttopuita jos niin haluatte. Pyrimme löytämään niin kustannustehokkaita ratkaisuja kuin vain mahdollista, jotta saisimme myös teidän tontinne läpikäytyä!

Yhteys

"Onnistuneen lopputuloksen resepti on motivoituneen ja osaavan henkilökunnan lisäksi maalaisjärjen käyttö.”
André Engström, yrittäjä
Slider

Engströmin Urakointi
Y-tunnus: 2257020-7

Käyntiosoite
Sandöströmmen 93 B, 10900 Hanko
Laskutusosoite
Magnäsintie 77, 10600 Tammisaari